Groep 8

Hoi, leuk dat je hier een kijkje komt nemen. We vertellen je alvast wat over onze school.

Leren

Bij ons op school kun je kiezen voor de havo of het vwo. Weet je nog niet zeker wat het beste bij jou past, dan kun je bij ons ook terecht in een combinatieklas. Voor meer informatie over de opleidingen, klik hier.
Leren doe je op verschillende manieren bij ons op school; je zit in de schoolbanken, gaat op excursies, doet mee aan activiteiten en je werkt in groepjes aan projecten.

Veel nieuwe vrienden

Aan het begin van het schooljaar ga je op introductie. Hartstikke leuk om je klasgenoten, andere leerlingen en docenten goed te leren kennen! Elke klas krijgt een eigen mentor. Bij deze persoon kun je terecht met alle vragen. Het hele schooljaar lang, handig hè? Ook heeft de mentor tijdens het schooljaar contact met jouw ouders.

Handig zeg, de portal

De portal is een digitale omgeving waarbij je veel informatie kunt krijgen over de school, waarop nieuwberichten worden geplaatst en waarbij je toegang kunt krijgen tot andere informatiesystemen zoals SOM, zermelo en itslearning. Hierop kun je o.a. rooster(wijzigingen) vinden en je cijfers bekijken.

Ook je ouders krijgen een account waarmee ze op de portal kunnen. Ook kunnen ze jou rooster en cijfers inzien.

Lekker wat anders!

Naast de lessen doen we heel veel andere dingen, waar je natuurlijk ook veel van leert. Zo worden er excursies en sporttoernooien georganiseerd en in de bovenbouw ga je naar het buitenland toe op excursie of uitwisseling.

Roken?

Dacht het niet.
rsg de Borgen is een rookvrije school. In en rond de school geldt een rookverbod. Heel gezond dus! En ook fijn voor de niet-rokers…  Goede actie!


Graag tot ziens op de Lindenborg!